elo 11

Uintiryhmien aloituspäivät

Kaikki koko kauden kestävät ryhmät (muut paitsi aikuisten kurssit ja syke sataan) aloittavat viikolla 34 (21. – 27.8.)

Tekniikkakurssit järjestetään kymmenen kerran mittaisina; päivämäärät kurssien kotisivulla.

Syke sataan! -toiminta alkaa Lauritsalan uimahallin ryhmän osalta 7.9. Lappeenrannan kaupungin Syke sataan! sivun löydät täältä, Facebook-sivut täältä ja Instagram-tilin @sykesataan.

helmi 26

Hiihtoloman 2017 harjoitusaikamuutoksia

Hei kaikille,

tällä vielä lyhyt kertaus otsikon mukaisesta aiheesta:

Su 26.2.

Peruttu kaikki Lauritsalan harjoitukset (kilparyhmän harjoitus siirtyy keskustaan 13.30 – 15.00)

Ma 27.2.

Normaalin harjoitusohjelman mukaan

Ti 28.2.

Juhon ja Jonnan harrasteryhmän sekä tekniikkaryhmän treenit peruttu. Mastersryhmä aloittaa jo 18.30. Jennan harraste ja Ismon kilparyhmä normaalisti.

Ke 1.3.

Kilparyhmällä omatoimitreeni. Juhon ja Jonnan harrasteryhmän treenit peruttu. Muut normaalisti.

To 2.3.

Juhon ja Minnan alkeisryhmä peruttu. Mastersryhmä aloittaa jo 18.30. Kilparyhmä normaalisti.

Pe 3.3.

Molemmat harrasteryhmät peruttu. Kilparyhmä harjoittelee normaalisti.

Su 5.3.

Palataan normaaliin harjoitusaikatauluun.

tammi 02

Jatkossa uimahallille sisäänpääsy älykortilla

Hyvää uutta vuotta kaikille!

2017 tuo tullessaan joitakin muutoksia käytäntöihin uimahalleilla, joista ensimmäisenä tulee vastaan uima- ja urheiluhallien älykorttien hankkiminen, jos teillä ei sellaista jo ole. Älykortit otetaan käyttöön ensi viikosta, eli uusi kausi ei ala ilman sellaista!

Aikaisemmin Kisa-Toverit on maksanut uimareiden harjoitusvuoromaksut ja lapset ja nuoret ovat menneet sisään porttikoodilla. Lappeenrannan kaupunki on pyrkinyt tästä käytännöstä eroon liikuntapaikoissa (ilmeisesti on ollut tapauksia, jossa asiattomia on mennyt seuratunnuksilla pummilla sisään) ja tämä muutos on edessä nyt uutena vuotena meilläkin.

Seura on toimittanut kaupungille tiedot harrasteryhmistä ja niihin osallistujista, joten voitte lapsen nimelle lunastaa kevään sisäänpääsyn (hintaan 40 euroa). Tällöin lapsi pääsee omaan harjoitusaikaan omalla kortilla sisään. Säilyttäkää kuitti! (Tarvittaessa esimerkiksi ottakaa puhelimella siitä kuva.) Tällöin jos jostain syystä kortti lapselta hukkuu, niin ei tarvitse maksaa harjoitusvuoromaksua uudelleen…

Mikäli teillä on jo älykortti, niin harjoitusvuorot pitäisi pystyä lataamaan samalle älykortille. Jos yhdellä kortilla on useampia sopivia lippuja, niin sisään mentäessä portti kysyy mitä lippua käytetään. Esim. jos älykortilla on sekä sarjalippu että harjoitusvuorot. Uutena älykortti maksaa 5 euroa ja sitä voi käyttää myös tavallisten sisäänpääsylippujen y.m. kanssa sekä ensi kaudella uudelleen.

Koska seura ei enää vastaa lasten ja nuorten sisäänpääsystä valmennusmaksut laskevat, tosin vain 30 eurolla. Erotus käytetään lasten vakuutusturvan parantamiseen ja toiminnan kuluihin (varustehankinta, kilpailukulut). Tämä muutos ei vaikuta aikuisuimarien toimintaan millään tavoin (valmennusmaksu pysyy samana, sisäänpääsymaksu pysyy samana).

Kysymyksiä? Kysy kommenteissa, kysy lapsesi ohjaajalta tai lähetä minulle sähköpostia (etunimi@lrkt.fi).

Juho Ratava