Seuravaatteiden täydennystä

Hei kaikille,

mikäli teitä kiinnostaa tilata vaatteita seuran logolla, niin olkaa pikaisesti (mielellään jo tällä viikolla, aiheesta bloggaaminen tuli ajatuksena vähän jälkijunassa) yhteydessä valmentajiin. Selvitämme, miten paljon vaatteita pitäisi hankkia. Lähetin jo joillekin vanhemmille asiasta sähköpostia, johon lipsahti hieman virheellinen tieto viime vuoden hinnoista. Edellinen seuravaatehankinta siis oli:

  • Adidaksen huppari, musta, n. 40 euroa
  • Adidaksen collegehousut, mustat, n. 35 euroa
  • Adidaksen tekninen t-paita, sininen, n. 25 euroa

Yläosissa seuran norppalogo selässä ja omistajan nimi rinnassa, viime vuotisissa valmistajan logon alla. Housuissa nimi viime vuotisissa valmistajan logon alla. Painatukset ja muut yksityiskohdat valkoiset. Ei ilman nimeä, jotta mahdollisessa tilanteessa jossa löytyy sini-valko-musta kasa vaatteita tunnistetaan mikä on kenenkin ja ei tarvitse arpoa reikien y.m. yksityiskohtien kautta vaatteiden omistajia.

Koko setti siis satasen, jos hinnat ovat ennallaan. Pyrittäneen hankkimaan lähelle samoja malleja, jolloin sovittaminen helpottuu ja joukkue pukeutuu edelleen joukkueena. Edellä mainittujen lisäksi seuralla on edelleen varastossa parin vuoden takaa uimalakkeja, kympin kipale.

Näistä kaikista voit kysyä omalta valmentajalta.

Comments are closed.