Syksyn talkoita uinnin parissa

Hei kaikille,

syksyllä meillä on uinnin parissa kolmet talkoot tarjolla:

Vesipeuhupäivä (lasten liikuntamaa) Lauritsalan uimahallilla 15.10.

Norppauinnit (seuran uimakilpailu) Lappeenrannan uimahallilla 19.11. ja

Vesipeuhupäivä (lasten liikuntamaa) Lauritsalan uimahallilla 17.12.

Vesipeuhupäivät ovat klo 11 – 13.30, tarvitaan neljä aikuista valvojaa + kanttiinin pitäjä + mielellään vaihtomiehistöä. Ennen kuin halli aukeaa, niin käydään laittamassa paikat kuntoon ja korjataan lelut pois kun peuhupäivä on ohi.

Seuran vuosittainen uimakilpailu on vähän isompi ruljanssi, hallin käyttökuntoon laitto ennen verryttelyä, joka alkaa klo 11. Kilpailut alkavat klo 12 ja kestää ilmoitteutuneiden määrän mukaan 2 – 4 tuntia. Kilpailuissa on monenlaista tehtävää sekä heille, joilla on uinnin tuomarikortti että myös heille, joilla sitä ei ole. Mitä enemmän väkeä, sitä helpompi viedä kunnialla kisat läpi.

Seuraava uintituomarikoulutus (II luokka eli perustaso) järjestetään Kouvolassa 23.10., jolloin kortin voi hankkia tai uusia. Seura maksaa tuon jäsenille (ja perheelle), omia kisoja on tosiaan kerran vuodessa (minkä lisäksi jollakin porukalla vuoroin vieraissa Lappeenrannan Uimareiden ja Uinti Imatran kisoissa, heiltä apua Norppauintien järjestämiseen). Lisätietoja koulutuksesta Uimaliiton sivuilta.

Talkoisiin ilmoittautuminen minulle (tiedetään, miten saadaan porukka kasaan) ja koulutukseen ilmoittautuminen verkossa. Koulutukseen lähtijät ilmoittakaa kyytitarpeesta tai tarjottavista kimppakyytipaikoista myöskin minulle, niin voin järjestellä kyytejä. LrU:n puolelta lähtenee väkeä myös.

Terveisin,

Juho
etunimi@lrkt.fi
050 512 4389

Comments are closed.