Edellisen kauden harrastajat ohjataan ryhmiin ohjaajien ehdotuksen mukaan. Voitte hyväksyä ehdotuksen MyClubissa painamalla verkkokättöliittymässä "kyllä" tai mobiilissa "✓"-symbolia. Kun valinta on korostettu vihreällä värillä olette ilmoittautuneet; mikäli molemmat napit ovat harmaita, ette ole ilmoittautuneet. Tästä pääset kirjautumaan sisään. Mikäli olette unohtaneet käyttäjätunnuksenne tai tarvitsette käyttäjätilin aktivointia, niin ottakaa yhteyttä Anneen tai Juhoon (etunimi at lrkt piste fi). HUOM: Jos olette ilmoittautumassa uudelle kurssille tai kaudelle, niin mikäli teitä ei ole ennakkoon lisätty ryhmään, tapahtuma näkyy kohdassa "muut" tapahtumat.
Merkitkää Ilmoittautumistyökalun "osallistuu" -sarakkeeseen "ei". Huomatkaa, että tämä tarkoittaa että ette halua osallistua enää ja paikkanne voidaan antaa toiselle. Mobiilisovelluksessa tämä on X-nappi. Huomaattehan, että ilmoittautumatta jättäminen tarkoittaa myös että paikkaa ei ole varattu, jos ryhmään ilmoittautuminen on auki uusille jäsenille.
Mikäli te tai lapsenne haluaa lopettaa harrastuksen, niin kertoisitteko asiasta Annelle tai Juholle. Samassa yhteydessä on hyvä mainita myös jos samalla haluatte erota yhdistyksestä (tai laittaa tästä viesti suoraan hallitukselle), niin emme turhaan lähetä teille vielä seuraavaa jäsenmaksua. (Jäsenmaksun maksamattomuus on toinen tapa todeta yhdistyksen jäsen eronneeksi.)
Existing members will be transferred to new teams according to coaches' suggestions. You can accept this proposal by clicking "yes" in the online interface or the "✓" mark in the mobile app. When the selection is highlighted in green you have successfully registered for the next season; if both buttons are grey, you have not registered. The login link is https://lrkt.myclub.fi/flow/login. If you have forgotten your username or need to have an account activated, please contact Anne or Juho (firstname at lrkt dot fi). NOTE: When registering to a new course or season, the registration event may appear under "other! events if you have not been pre-added.
If you wish the cancel your participation, please mark the "no" participation option. Please note that this signifies that you do not wish to participate any more in that group and your spot can be given to another. In the mobile app, this is the X button. Please note that not responding means your spot is not reserved is the team is taking new members.
If you or your child wishes to quit the hobby, kindly tell to Anne or Juho. You also should state if you want to quit the membership of the association so we don't send you the next membership fee (not paying membership fee being the other "legal" way to notice that you do not wish to be a member).