Norppauintien ilmoittautuminen on nyt avoinna

Norppauintien ilmoittautuminen on auki OctoStatistik-palvelussa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on lauantai 31.10. Jos tulee oikein kiire, niin käyn ilmoittautumisten kimppuun sunnuntaina 1.11. kunhan ehdin tulla treeneistä kotiin, eli ihan aikuisten oikeasti ilmoittautuminen menee kiinni sunnuntai-iltapäivänä.

Ennakkoon tiedetyt peruutukset mielellään torstaihin 5.11. mennessä. Ilmoittautumisten mentyä Octossa kiinni ei enää välty starttimaksuilta, mutta saadaan perjantaiaamuna tehtyä sitten paremmin paikkaansa pitävät lähtölistat. Samoiten mikäli haluat jälki-ilmoittautua, niin torstaina vielä pääsee varmasti mukaan, sitten kun erät on tehty niin katsotaan onko erissä vielä tilaa.

Norppauintien ajat viedään Octoon heti välittömästi kun tulen kisojen jälkeen kotiin, joten jos on toiveita parannella asemia Espoonlahden lyhyen radan SM-uinteja varten, niin näissä kisoissa vielä ehtii. Viimeinen ilmoittautumispäivä SM-kilpailuihin on siis kisojen jälkeen sunnuntaina. (Huom. koskee vain ei-masterssarjoja. Masterstulokset lähetetään liittoon, joka vie ne Octoon.)

Tervetuloa Lappeenrantaan!

Juho

Comments are closed.